Miha Lobnik ima že prvi dan po sprejetju zakona dva otroka

Nekateri vidni homoseksualni aktivisti se nadejajo številčnih družin zelo kmalu.

Medtem ko peščica staršev danes svojih otrok zaradi bojazni pred homoseksualno indoktrinacijo ni poslala v šole, je Dragica Mlakar iz Krope svoja 6 in 11 letna sinova še pred začetkom pouka odpeljala kar gejevskemu aktivistu Mihu Lobniku na dom rekoč, da ju ima sama poln pisker in da ne zmore več.
“Od ločitve ju vzgajam sama, njun oče je v tujini in nič ne rečem, redno plačuje preživnino, denar ni problem. Ampak, ko se mi zjutraj preden ju odpeljem v šolo, ker sta mulca prelena, da bi šla peš, že tretjič stepeta in si mali umaže hlače, medtem, ko ga preoblačim, mi pa starejši pove, da je pozabil, da danes mora v šolo prinesti zvončke in trobentice, ker bodo delali herbarij, se mi preprosto strga. Dovolj ju imam, rada bi bila sama, živela tako življenje kot si ga želim, hodila na zmenke, potovala, vse to… Naj ju vzgaja on, če mu je toliko do tega ali pa naj ju da naprej kakemu lezbičnemu paru, da se smrkavca naučita malo reda in discipline,” je svojo odločitev pojasnila Mlakarjeva.

Miha Lobnik ni prepričan ali bo obdržal oba, enega zagotovo, drugega pa bo morda podaril kar svojemu očetu, ker je nedavno nekje slišal, da stari starši v Sloveniji vse težje pridejo do otrok.