Mlada estradnica kljub trem facebook profilom z dopisom ‘privat’ še vedno neznana

Neznana slovenska estradnica, za katero nihče ne ve, ali poje, igra, nastopa v reklamah, je morda modna oblikovalka, vizažistka ali celo kolumnistka, je na Facebooku ustvarila že tretji profil s pogostim pripisom ‘privat’, ki naj bi vsem pojasnjeval, da ne gre za njen javni temveč zasebni profil. Kljub temu ostaja širši javnosti precej neznana in se sprašuje, kaj še mora storiti, da bi jo ob virtualni popularnosti opazili tudi družabni kronisti.

Po tem, ko se že praktično celo leto pojavlja med ljubljansko družbeno smetano in so jo prijatelji že večkrat predstavili vsem, ki kaj štejejo, se 23 letnica iz Postojne še vedno sprašuje, zakaj se o njej ne piše in zakaj je večkrat ne fotografijajo na javnih dogodkih.

Prvi ‘privat’ profil si je ustvarila že kmalu zatem, ko je imela na svojem prvotnem več kot 850 prijateljev, od katerih za približno petnajst ni vedela, ali jih dejansko pozna. A slava na socialnem omrežju jo je hitro dohitela in kmalu je na novem presegla magično številko 1000 ter si ustvarila novega ‘privat privat’, ki naj bi bil namenjen le prijateljem, s katerimi se videva redno. Zdaj je bila zaradi virtualnega navala prisiljena prvotni profil pretvoriti v stran, drugega zapreti, za zasebne potrebe pa je ustvarila že tretji profil ‘privat’, za katerega trdi, da je zagotovo zadnji. Če ji s tem ne bo uspelo, pravi, se bo morala za nekaj časa s Facebooka popolnoma umakniti. Zaradi vseh sledilcev ji bo hudo, a svojo zasebnost ceni bolj kot slavo.